Το 2020 αφήνει πίσω του άπειρες ιδέες για τον τρόπο που μπορείτε να διαμορφώσετε και να διακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Το 2021 πρόκειται όμως να φέρει μία νέα τάξη πραγμάτων. Εσείς έχετε σκεφτεί να κάνετε κάποιες αλλαγές;

Hipster Σαλόνι

Kαθαρές απλές γραμμές παραμένοντας chic με ουδέτερους τόνους και χάλκινες rose gold λεπτομέρειες που κάνουν τον χώρο πιο “γλυκό” και θελκτικό. Η χρήση του μεταλλικού στοιχείου σε ένα σαλόνι μπορεί να μοιάζει “κρύα” αλλά με τις κατάλληλες συνθέσεις μπορεί να δημιουργεί το τέλειο αποτέλεσμα.

Σαλόνι με ταυτότητα

Το σαλόνι αδιαμφισβήτητα είναι ένας χώρος χαλάρωσης και ξεκούρασης. Είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητας σας. Τα παλ χρώματα, τα έντονα διακοσμητικά στοιχεία και τα υφάσματα, συνδυάζονται σε ένα χώρο μαζί, για να δημιουργήσουν ένα δωμάτιο με το προσωπικό σας στυλ.

Tip! Το 2021 θα επικρατήσουν οι παλ αποχρώσεις.

Ανοιχτό vs Σκούρο χρώμα.

Θερμά χρώματα εναντίον ψυχρών! Τι θα επικρατήσει; ό,τι και αν επιλέξετε φροντίστε να βάλετε στον χώρο σας και  έναν πίνακα ή και περισσότερους διότι η τέχνη είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να πάρει κάθε δωμάτιο ζωή!

Art deco σκανδιναβικό σαλόνι

Σαλόνι με βελούδινες υφές και υφάσματα.

Βελούδινοι καναπέδες και πολυθρόνες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον κλέβοντας την παράσταση. Ένα στυλ που επικράτησε κυρίως την δεκαετία του 1920, επιστρέφει. Artdeco έπιπλα και λεπτομέρειες που ταιριάζουν με εκείνη την εποχή, μπορεί να αποτυπώνουν σε απόλυτο βαθμό το στυλ που θέλετε για το δικό σας σαλόνι!