Close Button GYN4ME
Top Picks Button

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου

Ροζ παιδικό δωμάτιο Kalipso !

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί μια ισορροπία, όταν πρόκειται για τα δωμάτια των παιδιών σας. Από τη μία πλευρά, θέλετε να είναι ευτυχισμένα – από την άλλη, οφείλετε να θυμάστε ότι με τον καιρό θα ξεπεράσουν την εμμονή τους με κάρφωμα αφισών στον τοίχο, αλλά τους τοίχους σας μπορεί να μην τόσο εύκολο να τους ανακτήσετε.

Όταν διακοσμείτε τα δωμάτια των παιδιών σας, μπορείτε να διατηρήσετε τη συνολική μοντέρνα εμφάνιση του σπιτιού σας, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε να τους δώσετε χρώμα, ζωντάνια και τη διασκέδαση που ψάχνουν.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

  • Ασφάλεια. Είτε το παιδί σας είναι πέντε ή δεκαπέντε, δεν μπορείτε να έχετε πάρα πολλά εύθραυστα αντικείμενα στο δωμάτιό τους, ή μπορείτε να καταλήξετε με ένα χάος παρά μια ανακαίνιση στα χέρια σας.
  • Αποθήκευση. Τα παιδιά έχουν παιχνίδια, βιβλία, CD και την τάση να συσσωρεύουν άλλα πράγματα στο δωμάτιό τους. Ενώ η ντουλάπα τους είναι ένας καλός χώρος για αυτό, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κρεβάτι ή με την εγκατάσταση γάντζων και ραφιών στον τοίχο.
  • Άνεση. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά σας μπορεί να θελήσουν μαύρους τοίχους ή ένα μικρό αλλά κομψό γραφείο, θα πρέπει να θυμάστε ότι θα χρησιμοποιούν το χώρο για να παίξουν με τους φίλους τους, τη μελέτη και τον ύπνο.
  • Στυλ. Το σημαντικότερο για όλους όσους αγαπούν την διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Οποιοδήποτε χρώμα σχεδίου μπορεί να ενσωματωθεί στα δωμάτια των παιδιών σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που δεν θα το βαρεθούν μέσα σε ένα χρόνο ή δύο. Και μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος, διατηρώντας το στυλ, αν ανακαινίσουν μόνο τα σεντόνια, τις κουβέρτες, τις κουρτίνες και ούτω καθεξής – να κρατήσετε τα βασικά (το κρεβάτι, το γραφείο), ως έχουν, και απλά να τα ντύσετε!

Αν μπορέσετε να ισορροπήσετε την επιθυμία σας για ένα σύγχρονο σπίτι με μερικές ( Αλλά όχι όλες!) τις απαιτήσεις των παιδιών σας, θα έχετε μία ευέλικτη, ευχάριστη κρεβατοκάμαρα, που τα παιδιά σας θα αγαπήσουν ελπίζουμε για τα επόμενα χρόνια – που σας γλυτώνει από μία εκ νέου διακόσμηση σύντομα!

Μερικές ιδέες για παιδικά κρεβάτια & δωμάτια μπορείτε να πάρετε εδώ και εδώ !