Το σαλόνι αποτελεί το προσωπικό μας «καταφύγιο». Μέσα σε αυτό περνάμε καθημερινά, αρκετές ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να είναι βολικό, να φέρει έντονα την προσωπική μας «σφραγίδα» και να είναι διαμορφωμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

Η διακόσμηση του καθιστικού, ωστόσο, είναι μία δύσκολη και απαιτητική υπόθεση, η οποία κρύβει πολλές «παγίδες». Τα υπερφορτωμένα με έπιπλα σαλόνια, πέρα από το γεγονός πως δείχνουν μικρότερα οπτικά, συνήθως στερούνται λειτουργικότητας και διακοσμητικής «ταυτότητας». Η απλότητα στο interior design αποτελεί διαχρονική τάση,  η οποία  προσδίδει στο χώρο κομψότητα και άνεση.

Εάν το καθιστικό σας  χρειάζεται ανανέωση, δεν χρειάζεται να υπερβάλλεται. Μερικές απλές προσθήκες, αρκούν για να το μετατρέψετε σε ένα φιλόξενο και ζεστό μέρος χαλάρωσης. Ρίξτε μία ματιά παρακάτω!

Καναπές

Ο καναπές αποτελεί αναμφισβήτητα το κεντρικό κομμάτι κάθε σαλονιού. Ένας αναπαυτικός και φυσικά ευρύχωρος καναπές, όχι μόνο θα μεταμορφώσει τη συνολική εικόνα του καθιστικού, αλλά θα μετατρέψει το σαλόνι σε έναν άνετο και cozy χώρο, απ’ όπου δεν θα θέλετε να περνάτε λεπτό μακριά.

Προτιμήστε να αγοράσετε έναν καναπέ σε γήινες αποχρώσεις, ώστε να μπορέσετε να έχετε την ελευθερία να «ρισκάρετε» με έντονα μοτίβα και χρώματα, στα μαξιλάρια και τους τοίχους. Ο γωνιακός καναπές – κρεβάτι Odin είναι ιδανική επιλογή, καθώς αποτελεί συνδυασμό μοντέρνου και μίνιμαλ, ενώ χάρη στον όμορφο γκρι χρωματισμό του, ταιριάζει εύκολα με κάθε στυλ διακόσμησης.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Το τραπέζι σαλονιού είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα έπιπλα για το χώρο του καθιστικού. Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί μία πολύ όμορφη αισθητικά προσθήκη, προσφέρει μία πρακτική λύση αποθήκευσης αντικειμένων, όπως περιοδικά, τηλεχειριστήρια κ.α..

Το τραπεζάκι σαλονιού Bert, με την εντυπωσιακή λευκή λάκα στην επιφάνεια του και την φυσική δρύινη απόχρωση του, θα προσθέσει μία μοντέρνα πινελιά στο χώρο, ενώ θα έρθει σε απόλυτη «ισορροπία» με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου.

 

Έπιπλο Τηλεόρασης 

Όλοι λατρεύουμε να απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας ταινίες στην μεγάλων διαστάσεων τηλεόραση του σαλονιού μας. Για να γίνει όμως αυτό, χρειαζόμαστε και το κατάλληλο έπιπλο, το οποίο θα «υποδεχτεί» την τηλεόρασή μας, προσφέροντάς μας ξεκούραστη θέαση.

Το έπιπλο τηλεόρασης Astor 160 έρχεται σε εντυπωσιακό μοντέρνο, μίνιμαλ σχεδιασμό, με μικρές λύσεις αποθήκευσης, ενώ διαθέτει αρκετό χώρο ώστε να φιλοξενήσει οποιονδήποτε διαστάσεων τηλεόραση.

Bonus! Σετ Σαλονιού 3 τεμαχίων

Εάν ψάχνετε για μία γρήγορη και προπάντων οικονομική λύση που να τα συνδυάζει όλα, υπάρχει τρόπος! Στο E-Beis θα βρείτε τον καναπέ Odin, το τραπεζάκι σαλονιού Bert και το έπιπλο τηλεόρασης Astor 160, όλα μαζί…στην μοναδική τιμή των 649 ευρώ! Τι περιμένετε; Αγοράστε το τώρα!