Κλείστε Ραντεβού Close Button GYN4ME

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Εισαγωγή

Το eBeis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η μονοπρόσωπη εταιρεία περιοσμένης ευθύνηςμε την επωνυμία «ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.», που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής, Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 999164953 και Δ.Ο.Υ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ, αριθμό ΓΕΜΗ 6524001000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@ebeis.gr , και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 22990-25404.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα eBeis το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση eBeis.gr . Η χρήση του site μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων,χωρίς καμία εξαίρεση, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό , αλλιώς θεωρείται δεδομένο ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της.

 

Όροι χρήσης

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

  • θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας.
  • θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα είναι συνδεδεμένα με αυτό.

Η ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στo eBeis.gr. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική).

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα eBeisή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Όρια Ευθύνης

Η ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω του site «ΩΣ ΈΧΟΥΝ». Η ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα eBeis ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το eBeis.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

 

Δήλωση Εχεμύθειας

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που συμπληρώνονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες.

Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

  • προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά κακή χρήση του site.
  • προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού.
  • προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Το eBeis.gr έχει το δικαίωμα να προσθέτει και να μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του site, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του site της.

 

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δiκτυακό τόπο

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής:

Κάνετε κλικ στο σχετικό εικονίδιο – button, προκειμένου να αγοράσετε το είδος που σας ενδιαφέρει και να το προσθέσετε στο καλάθι σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας.

Για κωδικούς προϊόντων που αφορούν προϊόντα που δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και είναι διαθέσιμα με ειδική παραγγελία, ενδέχεται να χρειαστεί προκαταβολή μέρος του ποσού. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε σχετικά από το κατάστημα το συντομότερο δυνατόν για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

 

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail (στο email που μας έχετε υποδείξει) ή / και μέσω τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα, μετά το διάστημα της οποίας αν παραμείνει άπρακτη θα ματαιώνεται αυτομάτως.

 

Διεκπεραίωση της παραγγελίας

Αποδεκτές είναι οι παραγγελίες οι οποίες γίνονται από τον Ελλαδικό χώρο και κατ’ επέκταση αποστολές εμπορευμάτων γίνονται μόνο στον Ελλαδικό χώρο. Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά την διάρκεια της ημέρας μεταξύ 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Η παραγγελία αποστέλλεται στην διεύθυνση που ο πελάτης έχει υποδείξει με μέσα που το eBeis έχει επιλέξει. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντός 12 (Δώδεκα) εργασίμων ημερών με κόστος το οποίο αναφέρεται στον αντίστοιχο πίνακα ενημέρωσης πελατών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το φυσικό μας κατάστημα ΔΩΡΕΑΝ.

 

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου ,όπως αυτός διευκρίνιστηκε κατα την αποδοχή της παραγγελίας σας,, (με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων), θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους, με αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου παράδοσης,η ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. θα είδοποιήσει τον πελάτη για την καθυστέρηση παράδοσης του είδους. Αν κριθεί από τον πελάτη ότι η καθυστέρηση παράδοσης καθιστά την συναλλαγή ασύμφορη, τότε ο πελάτης μπορέι να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας για το συγκεκριμένο έιδος. Πιθανώς υπάρχοντα άλλα είδη στην παραγγελία παραδίδονται κανονικά.

 

Ακύρωση της παραγγελίας

Παρέχεται η επιλογή ακύρωσης ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρους αυτής, για όσο διάστημα αυτή δεν έχει ακόμα εκτελεστεί( δεν έχει εκδοθεί από το eBeis ανάλογο παραστατικό απόστολής). Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί ακύρωση της παραγγελίας, πρέπει στο παραπάνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά (22990-25404 ώρες καταστήματος) ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ebeis.gr.

Πολιτική Τιμών

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ). Η ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ευνόητο είναι ότι ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε κατά το χρόνο παραλαβής του, το τίμημα το οποίο ανεγράφετο γι’ αυτό το προϊόν κατά το χρόνο τοποθέτησης της παραγγελίας.

Συναρμολόγηση προιόντων

Τα προιόντα παραδίδονται αποσυναρμολογημένα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περιοχές εντός νομού Αττικής παρέχεται η δυνατότητα αγοράς υπηρεσιών συναρμολόγησης όπως αυτές περιγράφονται στις διαθέσιμες προσφερόμενες υπηρεσίες .

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση της ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Εμπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό. Στην περίπτωση αυτή, ο αγοραστής οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης όμως με την ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον αγοραστή. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης με την ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. , τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.

Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ) και την πλήρη συσκευασία του. Στην περίπτωση αυτή επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε., η επιστροφή των χρημάτων στον αγοραστή θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας ή ακύρωση πληρωμής που έγινε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, η οποία θα γίνεται με επιμέλεια της ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε στο ακέραιο της αξίας αυτής . Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον αγοραστή, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του αγοραστή.

 

Επιστροφές προϊόντων τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά.Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα χωρίς επιβάρυνση να απαιτήσει από τον προμηθευτή, διόρθωση ή αντικατάσταση, ή να μειώσει το τίμημα, ή να υπαναχωρήσει από την σύμβαση πώλησης εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση του πράγματος είναι αδύνατη ή δυσανάλογη σε σχέση με την αξία του, ή να απαιτήσει αποζημίωση, εφόσον το προιόν που αγόρασε παρουσίασε πραγματικό ελάττωμα, ή δεν είχε την συμφωνημένη ιδιότητα και ειδικότερα όταν το προιόν :

α. δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή ή στο δείγμα ή υπόδειγμα που ο πωλητής είχε παρουσιάσει στον αγοραστή

β. δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό της συγκεκριμένης σύμβασης και ιδιαίτερα για τη σύμφωνη με το σκοπό αυτόν ειδική χρήση

γ. δεν είναι κατάλληλο για τη χρήση για την οποία προορίζονται συνήθως πράγματα της ίδιας κατηγορίας.

δ. δεν έχει την ποιότητα ή την απόδοση που ο αγοραστής ευλόγως προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατηγορίας.

Εάν το ελάττωμα παρουσιάζεται μέσα στους έξι (6) πρώτους μήνες από την αγορά το βάρος απόδειξης έχει ο προμηθευτής. Μετά τους έξι μήνες και μέχρι τα δύο έτη από την αγορά το βάρος απόδειξης φέρει ο αγοραστής

Η επιστροφή προϊόντων τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά θα γίνεται αποδεκτή σύμφωνα με τους ειδικώτερους όρους που θέτει ο εκάστοτε κατασκευαστής του πωληθέντος. Το προϊόν θα πρέπει να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ) καθώς επίσης και την πλήρη συσκευασία του. Στην περίπτωση των ηλεκτρικών συσκευών ενδέχεται να απαιτηθεί να έχει προηγηθεί επίσκεψη του τεχνικού του εξουσιοδοτημένου συνεργείου της προμηθεύτριας εταιρείας και έγγραφη βεβαίωση περί της διάγνωσης της βλάβης της συσκευής, έτσι ώστε να θεωρηθεί ότι το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA). Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων (DOA), και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. , η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας του πελάτη, η οποία θα γίνεται με επιμέλεια της ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. και στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την αγορά. Εάν ο πελάτης έχει αγοράσει ένα προϊόν που έχει θεωρηθεί ελαττωματικό κατά την παράδοση (DOA), και έχει δικαίωμα επιστροφής αυτού με χρέωση της ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε, κατά τα ανωτέρω ειδικότερα οριζόμενα, τότε δύναται να επιστρέψει στην ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε, και τα συμπληρωματικά προϊόντα του είδους αυτού.

 

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη.

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη μπορεί να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω, άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμεί πλέον την αγορά του προϊόντος, εφόσον δεν έχει εκπνεύσει η κατωτέρω αναφερομένη προθεσμία υπαναχώρησης. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει είτε από τον ίδιο τον πελάτη στο συμβεβλημένο κατάστημα μας, είτε επιβαρυνόμενος ο πελάτης με τα έξοδα αποστολής τους, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Και στις δύο ως άνω αναφερόμενες περιπτώσεις, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας, η οποία θα γίνεται με επιμέλεια της ΜΠΕΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε και στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το φυσικό κατάστημα. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ο αγοραστής δικαιούται να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης και παραλαβής των πωληθέντων προϊόντων, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και το κόστος επιστροφής του είδους.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε όλα τα εμπορεύματα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή.

Κατά την πώληση, ο προμηθευτής οφείλει να ενημερώνει τον αγοραστή για την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος και να παρέχει στον αγοραστή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρησή του. Από τα ανωτέρω εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι απλά, κατά την κατασκευή, τη χρήση και τη συντήρηση τους, εφόσον, για τα προϊόντα αυτά δεν παρέχονται από τον κατασκευαστή οδηγίες σε οποιαδήποτε γλώσσα. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.

Ο αγοραστής δικαιούται να ζητήσει επιδιόρθωση εφόσον το προιόν εμφανίσει ελάττωμα κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης. Επίσης δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου.

Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο αγοραστής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον χρόνο εγγύησης του προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ebeis.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 22990-250404.

 

Τρόποι πληρωμής

1. Με μετρητά αντικαταβολή (Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας) – σε περιοχές που καλύπτονται απο συνεργάτες δικτύου της DHL ενδέχεται να ζητηθεί η πληρωμή της αντικαταβολής με επιταγή αντί μετρητών για λόγους ασφάλειας.

2. Με μετρητά κατα την παραλαβή των προιόντων απο το φυσικό μας κατάστημα

3. Με πιστωτική κάρτα

4. Με κατάθεση μετρητών σε χρηματικό λογαριασμό

5. Με κατάθεση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό μας PayPal