Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε καλοκαιρινή διακόσμηση στο σπίτι σας εύκολα και οικονομικά; Ανακαλύψτε τις low budget ιδέες από το ebeis.gr.

kalokairini-diakosmisi

 

Ένας αέρας ανανέωσης και καλοκαιρινής διάθεσης χτύπησε την πόρτα του σπιτιού σας; Εάν θέλετε να αλλάξετε και να κάνετε πιο καλοκαιρινή τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου, δε χρειάζονται υπερβολές ή πολλά έξοδα, μόνο έξυπνες λύσεις και ιδέες.

 

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας σε καλοκαιρινή, με απλές και οικονομικές πινελιές.

 

1 Τοποθετήστε διάφανες κουρτίνες

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος και φως. Ένα σπίτι μπορεί αυτομάτως να αποκτήσει καλοκαιρινή διάθεση απλώς και μόνο εάν αφήσουμε το φως να μπει. Απαλλαγείτε από τα βαριά υφάσματα στις κουρτίνες. Μπορείτε είτε να τις αντικαταστήσετε με κουρτίνες φτιαγμένες από πιο ελαφριά, ανοιχτόχρωμα υφάσματα ή να τις βγάλετε τελείως.

 

kalokairini-diakosmisi 

 

2 Διακοσμήστε το μπάνιο σας με κοχύλια

Το μπάνιο μας είναι ένας χώρος του σπιτιού που συνήθως δεν το περιλαμβάνουμε στις αλλαγές διακόσμησης. Κι όμως, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα καλοκαιρινό, με το να τοποθετήσουμε βάζα με κοχύλια και διάφορα άλλα πράγματα που θυμίζουν θάλασσα, όπως αλάτι ή άμμο. Ξαφνικά, το μπάνιο μας θα θυμίζει… παραλία.

 

kalokairini-diakosmisi

 

3 Διακοσμήστε με φρέσκα λουλούδια και γλάστρες

Τα βάζα με φρέσκα λουλούδια και οι γλάστρες με φυτά αποτελούν πάντα μία εγγυημένη και επιτυχημένη συνταγή. Δίνουν ζωντάνια στο σπίτι μας και σε συνδυασμό με λευκά υφάσματα, ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά από ψάθα, μπορούν να κάνουν το σπίτι μας να «φωνάζει» καλοκαίρι.

 

kalokairini-diakosmisi

 

4 Δημιουργήστε έναν χώρο για τους μικρούς της οικογένειας

Εάν έχετε παιδιά ή εάν επισκέπτονται συχνά μικροί επισκέπτες το σπίτι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χώρο παιχνιδιού σε κάποιον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, με αντικείμενα που θυμίζουν καλοκαιρινές διακοπές. Μία μικρή πλαστική πισίνα ή μια τσουλήθρα μπορεί να αποτελέσουν μια ιδανική λύση.

 

 

+1 Οργανώστε τον κήπο, τη βεράντα ή την ταράτσα σας

Μία βασική και απολύτως αναγκαία καλοκαιρινή διακοσμητική πινελιά είναι η οργάνωση του εξωτερικού μας χώρου. Ανάλογα με το χώρο που διαθέτουμε, είτε πρόκειται για βεράντα, είτε για ταράτσα είτε για κήπο, μπορούμε να τον οργανώσουμε εύκολα και οικονομικά. Μπορούμε να επιλέξουμε κάποια έπιπλα εξωτερικού χώρου ή να βγάλουμε έξω κάποια από τα έπιπλα που ήδη έχουμε. Επίσης, τα φωτάκια και τα κεριά μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

 

kalokairini-diakosmisi